Resultaten voor dakdekkers

   
   
 
dakdekkers
Dakdekker in Amersfoort RH Dakdekkers Kwaliteit Service.
Wanneer u een nieuwe dakbedekking nodig heeft, staan onze dakdekkers in Amersfoort en omgeving u graag bij. Het voordeel aan onze dakdekkers is dat ze enerzijds beschikken over de benodigde ervaring om uw werkzaamheden zo goed en vakkundig mogelijk voor u uit te voeren en anderzijds een goed beeld hebben van de mogelijkheden.
Voormolen Dakbedekkingen Dakdekkers met oog voor morgen.
Dakdekkers met oog voor morgen. Bekijk onze projecten. Voor nieuwbouwprojecten kunt u ook bij ons terecht. Bekijk de nieuwbouwprojecten. Wij lossen het op! Al sinds 1985 is Voormolen Dakbedekkingen een bekende naam in de bouwwereld. Met deze ervaring mag Voormolen zich met recht een specialist noemen van het platte dak.
Vacature Voorman Dakdekkers Topdak Dakbedekkingen BV.
Wij zijn de stabiele partner van een vast klantenbestand dat al bijna 20 jaar groeit. Onze opdrachtgevers zijn woningcorporaties, VVEs, institutionele beleggers, overheid, gebouwbeheerders, bedrijven, bouwbedrijven en particulieren. Topdak Dakbedekkingen BV is aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak. VOORMAN DAKDEKKERS DAKDEKKERS Fulltime.
Dakdekker Rotterdam Rovaal Dakbeheer in regio Rotterdam!
Een van onze dakdekkers in Rotterdam kan u hulp bieden bij bijvoorbeeld het verhelpen van een lekkage. Dit is echter slechts een van de diensten, die onze dakdekkers aanbieden! We kunnen u ook helpen bij het zo goed mogelijk voorkomen van een lekkage onder uw dak, bij het uitvoeren van verschillende reparaties aan uw dakbedekking of het houtwerk van uw dak, enzovoorts.
Dakdekkers veroorzaken brand in appartementencomplex 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Foto: Fer Traugott. Dakdekkers hebben in Roermond brand veroorzaakt bij een appartementencomplex. De mannen waren aan het werk bij het gebouw aan de Hamstraat toen ze ineens rook zagen ontstaan op de plek waar ze aan het werk waren. Een poederblusser bood geen uitkomst.
Home Dakbedekkingsbedrijf BOKO.
Als specialist in moeilijke daken mochten wij o.a. het Olympisch Stadion, de Arena Boulevard en de Openbaar Vervoer Terminals van Amsterdam, Arnhem en Breda van hoogwaardige dakbedekking voorzien. Tevens zijn wij als partner dagelijks op Schiphol Airport aan het werk.
Checklist Betrouwbare Dakdekker NDA Dak Informatiecentrum.
Door pim op 7 september 2018. Ik denk dat er genoeg manieren zijn om goede dakdekkers te vinden. Wel goed dat er een keurmerk erkende dakdekkers bestaat. Maar inderdaad, een keurmerk alleen is wellicht niet voldoende. Het is misschien ook een zaak van mensenkennis.
Vacatures Dakdekker en GevelmonteurDakdekkersbedrijf Admiraal Daken en Gevels.
Dakdekkers hebben uitdagend en afwisselend werk in de buitenlucht. Je komt op interessante en leuke locaties in heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. We hebben regelmatig werk in de binnenstad van Amsterdam bijvoorbeeld. Waarbij we werk uitvoeren van dakkapel tot EYE filmmuseum.
Van der Linde Dakdekkers Ommen B.V. Dakdekker Dakpannen Dakwerk Project Ommen Overijsel.
Naast dakwerken zijn wij ook specialisten in.: Lees meer over onze diensten. Neem contact met ons op. Van der Linde Ommen B.V. 7731 SM Ommen Overijsel. Telefoon: 0529 45 30 33. Direct een offerte aanvragen. KOMO VCA IKO. 2012 Van der Linde Dakdekkers B.V.
Loodgieters en dakdekkers Locas Techniek.
Ervaren loodgieters en dakdekkers. Bij loodgieters en dakdekkers draait alles om vakmanschap. Onze ervaren vakmensen zijn ware specialisten op het gebied van aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen, riolering, hemelwaterafvoer, zinkwerk en bitumen daken. Zij werken vlot en netjes en kunnen u uitstekend adviseren.

Contacteer ons