Resultaten voor dakdekkers

   
   
 
dakdekkers
Vind dakdekkers uit Rotterdam via Werskpot Werkspot.
Je opdracht in Rotterdam via Werkspot laten uitvoeren? Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Rotterdam, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Zuid-Holland?
Vacatures Dakdekker en GevelmonteurDakdekkersbedrijf Admiraal Daken en Gevels.
Dakdekkers hebben uitdagend en afwisselend werk in de buitenlucht. Je komt op interessante en leuke locaties in heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. We hebben regelmatig werk in de binnenstad van Amsterdam bijvoorbeeld. Waarbij we werk uitvoeren van dakkapel tot EYE filmmuseum.
Dakdekker nodig? Het 1 dakdekkersbedrijf van NL!
Via het hoofdmenu van de website van dakdekkersbedrijf Perfect Dak Nederland BV kunt u alle dakwerkzaamheden zien die de professionele monteurs van Perfect Dak Nederland BV kunnen uitvoeren voor u. De specialisatie van onze dakdekkers ligt wel op het daklekkage gebied.
Spanhak Dakwerken: dakdekker Lelystad, Almere, Amsterdam eo.
Ook shingles of kunststof daken hebben voor ons weinig geheimen. Onze dakdekkers helpen u met alle denkbare activiteiten op of onder uw dak. Wij plaatsen ook alle soorten zink, lood en koperwerken zoals goten, daklijsten, roevenkappen, lichtramen, bekleden van dakkapellen, erkers e.d.:
Vacatures dakdekkers KDN.
Aankomend en leerling dakdekkers. Wij hebben momenteel plaats voor een aankomend of leerling dakdekker. Ben jij een zelfstandige zonder personeel zzper en zoek jij naar een opdracht voor langere tijd? En ben jij een zelfstandige dakdekkers die nieuwbouw en renovatieprojecten kan realiseren?
Dakdekker Rotterdam Rovaal Dakbeheer in regio Rotterdam!
Heeft u nu direct een dakdekker nodig? Erkende dakdekker in Rotterdam. Een lekkage onder uw dakbedekking is voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen, u kunt er immers vaak weinig aan doen om dit te voorkomen. Daarbij is de bron van een lekkage onder uw dak over het algemeen zeer moeizaam te vinden.
Dakdekkers veroorzaken brand in appartementencomplex 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Foto: Fer Traugott. Dakdekkers hebben in Roermond brand veroorzaakt bij een appartementencomplex. De mannen waren aan het werk bij het gebouw aan de Hamstraat toen ze ineens rook zagen ontstaan op de plek waar ze aan het werk waren. Een poederblusser bood geen uitkomst.
Home Dakbedekkingsbedrijf BOKO.
Als specialist in moeilijke daken mochten wij o.a. het Olympisch Stadion, de Arena Boulevard en de Openbaar Vervoer Terminals van Amsterdam, Arnhem en Breda van hoogwaardige dakbedekking voorzien. Tevens zijn wij als partner dagelijks op Schiphol Airport aan het werk.
Checklist Betrouwbare Dakdekker NDA Dak Informatiecentrum.
De NDA is een selecte groep dakdekkersbedrijven met DAKMERK keurmerk die door samen te werken en kennis te delen een nog hoger kwaliteitsniveau wil bieden. NDA Dakdekkersbedrijven zijn in het bijzonder geschikt voor uitdagende projecten, dakrenovatie en ook het complete beheer van uw dakenbestand van dakonderhoud tot dakmanagement. NDA Erkende Dakdekkers. Vebidak is de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven.
Dakdekker Gebr. Janssen Beugen.
Deze certificaten onderschrijven het belang dat wij hechten aan veiligheid, gezondheid, milieuzorg en de kwaliteit die geleverd wordt. Hebt u een betrouwbare en ervaren dakdekker nodig maar wenst u nog wat meer informatie? Neem dan snel contact met ons op en wij zullen u uitgebreid van dienst zijn!

Contacteer ons