Meer resultaten voor klusbedrijf

   
   
 
klusbedrijf
Home 040 Klusbedrijf Eindhoven.
Voor een klant op de Florancelaan in Eindhoven heeft 040 klusbedrijf ten behoeve van een nieuwe keuken een aantal werkzaamheden verricht. 040 klusbedrijf uit Eindhoven heeft een nieuwe wand geplaatst in de keuken. 040 klusbedrijf plaats nieuw kozijn in gevel.
Dirk Joosten Klusbedrijf.
Dirk" Joosten klusbedrijf kenmerkt zich door een goede communicatie en nauwkeurigheid. Afspraken worden nagekomen, en ook klantgerichtheid staat merkbaar hoog bij hem in het vaandel. Dirk Joosten beschikt over een breed arsenaal aan gereedschappen en vaardigheden, en is hierdoor breed inzetbaar.
Klusbedrijf Hubert Badkamers, keukens en verbouwingen!
Dan bent u bij Klusbedrijf Hubert in Opmeer aan het juiste adres! Klusbedrijf Hubert in Opmeer is het bedrijf van Sander Hubert. Al jaren hebben wij veel ervaring met diverse installatietechnieken en vele andere bouwwerkzaamheden, bij ons is geen opdracht te gek.
Klusbedrijf Hazerswoude Klus en Onderhoudsbedrijf M2.
Van kleine tot grote klussen: precisiewerk van topkwaliteit. Ons klusbedrijf in Hazerswoude heeft een team van vakmensen die werkelijk alles voor u kunnen uitvoeren in de omgeving van Leiden. U kunt natuurlijk zelf aan de slag, maar onderschat niet de toegevoegde waarde van een professioneel klusbedrijf.
Klusbedrijf Caspers.
En daarvoor is Klusbedrijf Caspers het aangewezen adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij Klusbedrijf Caspers terecht. Klusbedrijf Caspers is opgericht door Friso Caspers. Na jarenlang als advocaat en jurist te hebben gewerkt, heeft hij besloten zijn hart te volgen en een klusbedrijf op te zetten.
Klusbedrijf in Amerongen De Vakman.
Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs. Betrouwbaar klusbedrijf in Amerongen. Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Amerongen kunt u terecht bij De Vakman. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf.
Klusbedrijf Finish.
Klusbedrijf Finish verzorgt tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating, grondwerk, schuttingen, tuinhuisjes, kunstgras vijveraanleg in de provincie Noord-Brabant. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Zevenbergschen Hoek en in een straal van 50 km. Wij zijn gespecialiseerd in allround tuinonderhoud. Welkom Klusbedrijf Finish 2016, alle rechten voorbehouden.
Snel een goed klusbedrijf vinden VLOK.
Dit label heeft de VLOK geïntroduceerd tijdens de activiteiten van het 25-jarige jubileum in 2008. Snel een goed klusbedrijf vinden. De VLOK biedt gratis een overzicht van welke klussenbedrijven lid zijn in uw directe omgeving. Op deze manier kunt u makkelijk dat klussenbedrijf vinden waar u vertrouwen in hebt.
Klusbedrijf aansprakelijkheid in 3 onderdelen.
Want als er, voordat de klus voorbij is, een storm voor een flinke schade zorgt aan het werk, dan zal die schade voor eigen rekening komen en dus niet kunnen worden verhaald op de klusbedrijf aansprakelijkheid polis. Die klusbedrijf aansprakelijkheid verzekering oftewel een uitgebreide bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering klusbedrijf is een dus onmisbare verzekering.
Klusbedrijf PJ Mourits.
Ons kantoor is thuis gevestigd, tevens hebben wij een werkplaats in Klaaswaal. Wij voeren veel werkzaamheden zelfstandig uit, bij grotere projecten werken wij samen met aanverwante lokale gevestigde bedrijven die dezelfde doelstellingen voor ogen hebben als ons bedrijf en dezelfde werkmentaliteit.

Contacteer ons