Resultaten voor klusbedrijven

   
   
 
klusbedrijven
KLUSBEDRIJF ML Openingstijden KLUSBEDRIJF ML Sarabande.
Meer Klusbedrijven in de buurt. Deze KLUSBEDRIJF ML vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Klusbedrijven in de buurt. MOOR Handy Hands geen winkel; tijden zijn mbt telefonische bereikbaarheid Knollendammerstraat 102. Installatiebedrijf Den Haag Onderhoudsbedrijf PSZ Guido Gezellestraat 108.
VLOK De Geschillencommissie.
Over de organisatie. Over de organisatie. VLOK Vereniging van Klusbedrijven. De VLOK participeert in de commissie Klussenbedrijven. Bekijk de website van de VLOK Vereniging van Klussenbedrijven op www.vlok.nl. 2509 LP Den Haag. Bel: 070 310 53 10. Maandag t/m vrijdag.
Bouw en klusbedrijf Wesley van Haperen.
Welkom op de site van Bouw en Klusbedrijf Wesley van Haperen.Bouw en Klusbedrijf Wesley van Haperen is vanaf 1 Okt. 2007 een professioneel bedrijf die zich in Almere gevestigd heeft. Wij staan voor kwaliteit, degelijkheid, snel maar vooral betrouwbaar. U kunt bij ons terecht voor bijna alle voorkomende kleine en grote werkzaamheden.
Klusbedrijf Oost-Groningen Allround vakman bouwbedrijf klusjesman aannemer verbouwen nieuwbouwen renoveren renovaties Onstwedde Stadskanaal.
Als voormalig voorman en uitvoerder heeft de bouw geen geheimen voor de allround timmerman. Met een eigen bedrijf kan ik de werkzaamheden uitvoeren zoals ik zelf graag wil. Dat voelt als een bevrijding. Ik ben nu pas klaar met een klus als de klant en ik tevreden zijn.
Peter's' Klussen Professioneel Klusbedrijf te Den Haag.
Peter's' Klussen is lid van de VLOK, de branchevereniging voor klusbedrijven. De Algemene Voorwaarden zijn totstandgekomen in samenwerking met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Door ruim 10 jaar professionele ervaring en resultaten van topkwaliteit komen onze klanten graag bij ons terug.
Ketelaar Klusbedrijf Hilversum.
Bij spoedeisende reparaties, kunt u bijvoorbeeld denken aan lekkende leidingen of lekkages in de muren, maar ook aan verstoppingen van een afvoerputje of een riool. Voor iedere kleine en grote klus, kunt u ons klusbedrijf inschakelen. Door onze brede kennis en voortdurende doorontwikkeling, onderscheiden wij ons van andere klusbedrijven in Hilversum.
Klusbedrijven in Zaandam Werkspot.
Inschrijven als vakman. Klusbedrijven in Zaandam. Vind klusbedrijven in Zaandam. Op zoek naar klusbedrijven in Zaandam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.
Klusbedrijf MAN TE HUUR.
meer informatie Schilderen en behangen. In tegenstelling tot de meeste klusbedrijven rekent Mantehuur.nl één vast tarief per uur voor alle meest voorkomende werkzaamheden. Uiteraard is het ook mogelijk op voorhand een offerte te maken voor de totale klus. Vast tarief per uur: 20, Exclusief BTW.
Klusbedrijf Heerenveen Jonker Klusbedrijf OC.
Dan schakelt u een professional in: Klusbedrijf OC Jonker is hét klusbedrijf in Heerenveen. Zowel grote als kleinere klussen pakt ons team graag voor u aan. Wij leveren louter vakwerk af, zodat u optimaal zult kunnen genieten van het resultaat.
Kleine klussen 040 Klusbedrijf Eindhoven.
Als u zelf geen tijd heeft of het kluswerk in huis liever uitbesteedt aan een vakman, biedt 040 Klusbedrijf een helpende hand. Voor elke klus vindt u bij 040 Klusbedrijf een oplossing: in keuken, badkamer, toilet, woonkamer, gang en slaapkamer.

Contacteer ons