Resultaten voor klussenbedrijf

   
   
 
klussenbedrijf
Klussenbedrijf L. de Jong Uw All-round klussenbedrijf in Heerenveen e.o.
All-round klussenbedrijf Heerenveen e.o. de Jong is een all-round klussenbedrijf. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Hierbij staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Zowel kleine als grote projecten kunnen worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld schilderen, behangen, sierbepleistering en kleinonderhoud.
Klussenbedrijf GMB Almelo.
Welkom bij Klussenbedrijf GMB! Uw klus altijd professioneel uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in kluswerk groot en klein! Hiernaast vindt u enkele foto-reportages van recente klussen. Neemt u gerust contact met ons op voor informatie of een offerte/prijsopgave.
KLUSSENBEDRIJF THOMAS KLUSSENBEDRIJF THOMAS.
Over Klussenbedrijf Thomas. Bij Klussenbedrijf Thomas kunt u terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Van nieuw stucwerk tot het verbouwen van uw badkamer: alles is mogelijk. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons. Alles onder één dak. Klussenbedrijf Thomas levert vakwerk en kwaliteit.
Welkom bij klussenbedrijf chuckie Klussenbedrijf Chuckie.
Hiervoor kunt u bij klussenbedrijf Chuckie terecht. Klussenbedrijf Chuckie verzorgd zijn werkzaamheden onder andere in de regio Uithoorn, Amstelveen, Amsterdam, De Kwakel, Aalsmeer, Hoofddorp en Mijdrecht. Maar op verzoek kunnen wij ook eventueel in andere regio's' voor u werkzaamheden verrichten.
Klussenbedrijf Stam.
Klussenbedrijf Stam staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw! Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op materialen én arbeid. Kortom, Klussenbedrijf Stam is de ideale partner voor uw klus.
klussenbedrijf-torrenganl.
Klussenbedrijf Torrenga is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf Torrenga al jaren aan de top mee.
De Runde Klussenbedrijf Emmen 06 519 333 62.
Wat we doen. De Runde is een klussenbedrijf in de regio Emmen. Klussenbedrijf De Runde. Klussenbedrijf De Runde heeft ruime ervaring met het uitvoeren van verschillende projecten. Wij kunnen met u meedenken, en proberen een oplossing voor uw klussen te vinden passend bij uw wensen.
Klussenbedrijf Marsman.
Klussenbedrijf Marsman staat voor kwaliteit. Onze jarenlange ervaring bij aannemersbedrijven, onze vakkennis en vakmanschap zorgen voor een goed eindresultaat. Daarnaast hebben wij service hoog in het vaandel staan. We streven naar 100 % klanttevredenheid. Voor minder doen we het niet! Daarom is Klussenbedrijf Marsman uw ideale partner voor elke klus.
Klussenbedrijf Corstiaan de Jong Zuidhorn. Klussenbedrijf de Jong, Zuidhorn Bakamer, Toilet, Keukens, Timmerwerk en Kunstof gevelmateriaal Welkom.
Afhankelijk van het soort werkzaamheden kunt u vervolgens een afspraak maken bij een groothandel of leverancier. Via uw klussenbedrijf ontvangt u vervolgens een offerte van de door uw uitgezochte materialen. Indien u akkoord bent gegaan met de offerte zal ik met u een afspraak maken voor het begin van de werkzaamheden.
Allround Vakkracht Onderhoud en klussenbedrijf bol, mbo Bouw Interieur College.
Allround Vakkracht Onderhoud en klussenbedrijf bol, mbo. Als zelfstandig ondernemer verricht je allerlei kluswerkzaamheden voor voornamelijk particulieren, hoewel tegenwoordig ook steeds meer woningbouwcoöperaties, winkelbedrijven of aannemers gebruik maken van een ZZP-er Zelfstandige Zonder Personeel. Je werkt dus niet alleen in woonhuizen, maar winkels, theaterzalen, recreatieparken, hotels of zorginstellingen horen ook tot je werkterrein.

Contacteer ons