Resultaten voor keurmerk dakdekkers

   
   
 
keurmerk dakdekkers
Home Primodak Utrecht.
Primodak Dakdekkers gebruikt alleen duurzame producten die voorzien zijn van een KOMO keurmerk. Hierdoor kunnen wij op ieder afgerond project een garantieperiode van 10 jaar geven. Primodak Dakdekkers is dé dakspecialist uit Maarssen en is werkzaam in de provincie Utrecht.
Keurmerk dakdekkers?
Vakman in uw regio. Klusidee Forum / Dak en schoorsteen. Nieuw onderwerp Reageren. BertPleizier op 02 September 2010, 1611: Keurmerk dakdekkers? Is er ook zoiets als een keurmerk voor dakdekkers? Welk keurmerk is dit? Tiho op 02 September 2010, 1647.:
Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA B.V.
Over Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA B.V. Welkom bij de Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA. De organisatie van vooruitstrevende dakdekkersbedrijven die een belangrijke schakel vormen in het bouwproces. Het dak de vijfde gevel is immers de kroon op het werk van bouwend Nederland.
Dakdekker Den Haag nodig? Dakdekkersbedrijf den Haag J. Brouwer.
U bent bij ons aan het juiste adres. Dakdekkersbedrijf J.Brouwer is uw specialist in dakwerken, dakrenovatie en dakonderhoud. Als dakdekker, vinden wij het belangrijk dat we kwaliteitsdaken afleveren en blijven openstaan voor innovaties in ons vakgebied. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt van dakdekkers.
Dakdekkersbedrijf inhuren, wat zijn de kosten?
Dakmerk: Het keurmerk voor dakdekkersbedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen omtrent platte daken. Dakmeester: Stichting Dakmeester is het landelijke netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en materialen voor het hellende dak. Dakdekkersbedrijven die hierbij zijn aangesloten dragen de titel Dakmeester en kunnen als de beste dakpannen leggen.
Direct een dakdekker nodig? Dakdekkersbedrijf in de buurt!
Dakdekker Garant biedt u die kwaliteit, gegarandeerd door het Kluskeurmerk dat iedere dakdekker van ons voert. Zonder het keurmerk kan een dakdekkersbedrijf zich niet bij ons aansluiten. Want een tevreden klant is ons alles. Mocht er toch iets niet naar wens zijn gegaan, dan is er de kosteloze bemiddelingsregeling. Deze is inbegrepen bij het kwaliteitspredicaat. Kwaliteit in al het dakwerk. U kunt bij de specialisten van Dakdekker Garant terecht voor bijna alle soorten dakbedekking en dakwerkzaamheden. EPDM dakbedekking en Bitumen dakbedekking. oplossen dak lekkage. kwaliteitsgarantie en scherpe prijs. Een gratis offerteaanvraag, en daarna? Wanneer u een offerte opvraagt, dan maakt Dakdekker Garant een selectie van de meest geschikte experts uit uw omgeving. Vervolgens krijgt u van ons een overzicht met de aanbiedingen van diverse dakdekkers.
HomeWie: zijn wij? Edec dakdekkers bedrijf.
Deze website is ontwikkeld door EDBIT Webdesign in opdracht van EDEC. WIlt u ook een nieuwe onderhoudbare website, neem dan contact op met EDBIT Webdesign. EDEC is aangesloten bij de vereniging dakbedekkingsbranche Nederland. Een keurmerk voor kwaliteit! 2014 Dakdekkersbedrijf EDEC BV.
Dakdekker Dordrecht? Dakbedekking Expert 24/7 service!
U kunt bijvoorbeeld letten op Dakmeester, een landelijk netwerk van gecertificeerde dakdekkers die toonaangevende producten en materialen gebruiken voor hellende daken. Ga naar de website van Dakmeester voor meer informatie hierover. Dakmerk is een stichting die zich inzet voor kwaliteitsbewaking en verbetering op het gebied van platte daken. Neem een kijkje op de officiële website van Dakmerk. Bepaalde keurmerken waar u op kunt letten zijn KOMO, een collectief keurmerk dat in de Nederlandse bouw gebruikt wordt.
Dakrenovatie Onderhoud Dakdekkersbedrijf Anatefka.
Bekijk dit project. Anatefka dakrenovatie en onderhoud is hét dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakbedekking, dakrenovatie en dakonderhoud. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten zorgen wij voor een goed dak boven het hoofd. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij daken in allerlei soorten en maten maken, repareren en renoveren.
Cazdak Dakbedekkingen; vakkundig en gecertificeerd dakonderhoud en renovatie.
Als gespecialiseerd bedrijf investeren wij continue in nieuwe kennis en technieken op deze gebieden. Wij hebben het Dakmerk keurmerk. Hiermee behoren we tot de top van de Nederlandse dakdekkersbranche en voldoen we aan strenge criteria. Om ons te blijven ontwikkelen zijn we aangesloten bij NDA, de Nederlandse Dakdekkers Associatie.

Contacteer ons