Resultaten voor vereniging dakdekkers

   
   
 
vereniging dakdekkers
Home Caspers Dakwerk BV Joure, Friesland.
Wij voeren onze werkzaamheden uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeentelijke instellingen, gebouweigenaren en particulieren. Caspers Dakwerk bv is lid van de Vereniging Dakbedekkings branche Nederland Vebidak, Dakgroep 90 en het is VCA gecertificeerd. Caspers Dakwerk bv geeft standaard 10 jaar garantie op materiaal en waterdichtheid.
Douma Dakdekkers in Arnhem en omstreken.
We doen graag zaken met Douma dakdekkers. Douma dakdekkers doet ons onderhoud aan de daken van onze huizen. Als vereniging van eigenaren zijn we blij dat we een partij hebben gevonden die doet wat ze zeggen en het ook waarmaken.
Home Gebouwschil Nederland.
Stap over naar cao Hellende Daken. Word lid van Gebouwschil Nederland en profiteer van de voordelen van de cao Hellende Daken. Direct op de hoogte van nieuwe regelgeving. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in jouw branche.
Radder Dakservice.
Wij adviseren u vrijblijvend over de staat van het dak en bieden u een concurrerende offerte op maat, opgesteld naar uw wensen. U kunt ons direct bellen op tel: 0653 893 053 of een mail sturen, zie contact formulier. Het Hellende Dak HHD is een landelijk opererende vereniging voor dakdekkers hellende daken, schubvormige dakbedekking.
NDA, Nederlandse Dakdekkers Associatie.
edit Edit page dashboard Dashboard tune Settings palette Website Design. Video Aspect Ratio: 41.: Nederlandse Dakdekkers Associatie. Nederlandse Dakdekkers Associatie. Inspiratie nieuws over daken. Recente blogs over daken. Voorkom directe lekkage en risico op stormschade. 22 oktober 2019. BNR Nieuwsradio: Bouwmeesters Je kunt het dak op!
Dakdekker Dronten De Telefoongids.
Standplaats Ommen, bedient ook Dronten. Schutte Dakbedekking Renovatiebedrijf BV biedt een uitgebreide keuze stalen dakpanplaten en wandprofielen uit het ruime assortiment van Ruukki. Beoordeel dit bedrijf. 0529-450000 Toon nummer. Boslaan 101, 8253AJ, Dronten. Beoordeel dit bedrijf. https//www.detelefoongids.nl/antival/18452861/5-1/sn18452861: 0321-325858 Toon nummer. Dakgroep 90 Coop Vereniging.
EPDM dakbedekking Edec dakdekkers bedrijf.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deze website is ontwikkeld door EDBIT Webdesign in opdracht van EDEC. WIlt u ook een nieuwe onderhoudbare website, neem dan contact op met EDBIT Webdesign. EDEC is aangesloten bij de vereniging dakbedekkingsbranche Nederland.
BP Dakdekkersbedrijf Rijssen Home.
BP Dakdekkersbedrijf heeft hierin al vele jaren ervaring en de eigen vakmensen staan garant voor een perfect resultaat. Alle opdrachten worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. BP Dakdekkersbedrijf is lid van de branche vereniging Het Hellende Dak en is KOMO en VCA gecertificeerd en door Graydon als financieel gezond beoordeeld!
Een goede schilder of klusjesman vinden Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
ls een bedrijf lid van een branchevereniging dan heeft dit vaak voordelen zoals met de Consumentenbond afgestemde Algemene Voorwaarden en aansluiting bij De Geschillencommissie. Voorbeelden van brancheverenigingen zijn Vlok klussenbedrijven, VPVB parketvloerenleggers, Techniek Nederland het voormalige Uneto-VNI loodgieters, elektriciens, Vebidak dakdekkers, OnderhoudNLgarantie schilders, behangers en glaszetters, Noa stukadoors en afbouwbedrijven, vloeren en terrazzobedrijven en plafond en wandmontagebedrijven. Collectieve Inkoop Schilderwerk. Via de Collectieve Inkoop Schilderwerk van Vereniging Eigen Huis kun je het buitenschilderwerk laten doen met 4 tot 6 jaar garantie.
Over ons Het Hellende Dak.
Het Hellende Dak is een landelijk opererende vereniging voor dakdekkers hellende daken schubvormige dakbedekking voor ondernemers, door ondernemers. Het Hellende Dak behartigt voor haar leden zowel de sociaal economische belangen als de technische aspecten van het dekken van hellende daken.

Contacteer ons