Meer resultaten voor vereniging dakdekkers

   
   
 
vereniging dakdekkers
Dakdekker nodig? Pro Dak heeft altijd de expert in uw regio!
Wilt u weten in welke staat uw dak verkeert, dan helpt één van onze dakdekkers u daar graag bij. Door het regelmatig laten inspecteren van uw dakbedekking krijgt u een goed inzicht in de kwaliteit, de functionaliteit en de levensduur ervan.
De Nederlandse Dakdekkers Bond Voor een betrouwbare diagnose!
De Nederlandse Dakdekkers Bond is een landelijk opererende vereniging voor dakdekkers en schoorsteenvegers. De DNDB bevordert en bewaakt de kwaliteit en betrouwbaarheid van dakdekkers en schoorsteenvegers in Nederland. DNDB is de brancheorganisatie voor hellend en plat dak bedekkingsbedrijven. Voor iedereen die belang heeft bij een goed dak, neem geen enkel risico en doe alleen zaken met bedrijven die zijn aangesloten bij De Nederlandse Dakdekkers Bond!
Het Hellende Dak Home.
Op 9 januari 2018 zijn de drie brancheverenigingen Aannemersvereniging Metselwerken AVM, Het Hellende Dak HHD en Vereniging Nederlandse Voegbedrijven VNV gefuseerd tot Gebouwschil Nederland GNL. De vereniging Gebouwschil Nederland is dé ondernemersorganisatie voor alle ondernemers in de hellende dak en gevelbranche.
Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA B.V.
Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA B.V. Over Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA B.V. Welkom bij de Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA. De organisatie van vooruitstrevende dakdekkersbedrijven die een belangrijke schakel vormen in het bouwproces. Het dak de vijfde gevel is immers de kroon op het werk van bouwend Nederland.
Dakmerk Dakmerk.
Onafhankelijke inspecteurs controleren de projecten steekproefsgewijs op tientallen punten tijdens of vlak na de uitvoering. Een dak beschermt het gebouw en alles en iedereen daarbinnen. Daar moet iedereen volledig op kunnen vertrouwen: bewoners, gebruikers, aannemers en woningbouwverenigingen. Daarom is er DAKMERK: hét keurmerk van erkende dakdekkers.
Dakdekkersbedrijf inhuren, wat zijn de kosten?
Dakmerk: Het keurmerk voor dakdekkersbedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen omtrent platte daken. Dakmeester: Stichting Dakmeester is het landelijke netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en materialen voor het hellende dak. Dakdekkersbedrijven die hierbij zijn aangesloten dragen de titel Dakmeester en kunnen als de beste dakpannen leggen.
Brancheorganisaties.
Het Hellende Dak HHD is een landelijk opererende vereniging voor dakdekkers hellende daken, schubvormige dakbedekking. HHD behartigt voor haar leden zowel de sociaal economische belangen als de technische aspecten van het dekken van hellende daken. Daarnaast heeft Het Hellende Dak aan de wieg gestaan van de CAO hellende Daken.
NDA, Nederlandse Dakdekkers Associatie.
php / Template name: Two-Step Optin small for Magnets / php include /elements/widgets/popup.twig?" De website maakt gebruik van cookies. Duurzaam Dak Concept. Video Aspect Ratio: 41.: Nederlandse Dakdekkers Associatie. Initieert innovatie duurzaamheid in de dakenbranche. Nederlandse Dakdekkers Associatie. Initieert innovatie duurzaamheid in de dakenbranche.

Contacteer ons