Meer resultaten voor dakdekkers doetinchem opgelicht

   
   
 
dakdekkers doetinchem opgelicht
PowNed Oma keihard opgelicht.
30 oktober 2013 2107.: Twee mannen zijn opgepakt omdat ze een 90-jarige oma voor duizenden euro's' hebben opgelicht. Tegenover de vrouw uit het Utrechtse Doorn deden de mannen 35 en 30 zich voor als dakdekkers. Ze beloofden haar dak te repareren en kregen duizenden euro's, maar leverden nooit werk. Telkens weer namen de mannen één uit Doetinchem en één zonder vaste verblijfplaats haar mee naar de bank om te pinnen.
Twee mannen aangehouden voor oplichting hoogbejaarde vrouw Nieuws Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
Maandag heeft de politie in Doorn twee mannen aangehouden op verdenking van oplichting. De twee deden zich voor als dakdekkers, die het dak van een 90-jarige vrouw kwamen repareren. De hoogbejaarde vrouw is eerder dit jaar meerdere malen slachtoffer geworden van oplichters, die zich voordeden als mannen die het dak kwamen repareren. De mannen namen haar keer op keer mee naar de bank om de geld op te nemen en maakten vervolgens een afspraak voor de reparatie. De oplichters kwamen niet meer terug om het dak te maken. In totaal heeft de vrouw duizenden euros aan de oplichters gegeven. Op maandag 28 oktober gaven de mannen opnieuw aan het dak te willen repareren voor een flink bedrag. Iemand die van de eerdere oplichtingen af wist belde de direct de politie. De agenten hielden de twee oplichters op heterdaad aan. Het tweetal, 35 jaar uit Doetinchem en 30 jaar zonder vaste woon of verblijfplaats, is in verzekering gesteld. Lees kijk ook. Pas op voor babbeltruc door dakdekker! Op de Opgelicht!
Veroordeling vijf dakdekkers voor oplichting NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Veroordeling vijf dakdekkers voor oplichting. De rechtbank in Zutphen heeft gisteren voor het eerst veroordelingen uitgesproken in een serie rechtszaken tegen een omvangrijke groep oplichters die zich voordeed als dakdekkers. 2 mei 2000.
Even dak repareren? Financiële ramp voor eigenaar RTL Nieuws.
Financiële ramp voor eigenaar. Een man uit Leiden liet zijn dak repareren door dakdekkers die in de buurt aan het werk waren. Het resultaat: de man is voor 2800 euro opgelicht, en zijn dak ligt helemaal overhoop. Volgens de politie komt deze tactiek vaker voor.
Eisen tot 8 jaar tegen dakdekkersbende Digibron.nl.
Poppe hebben de drie mannen 34, 19 en 39 jaar uit Doetinchem zich schuldig gemaakt aan grootschalige oplichting. In totaal verschijnen er deze week zestien verdachten voor de rechtbank onder wie vier minderjarigen. De zaak kent in totaal 49 verdachten. De verdachten zouden zich door heel Nederland hebben voorgedaan als dakdekkers.
Kassa Consumentenportal en elke zaterdagavond live op NPO 1.
In een reactie op de bevindingen laat eigenaar Versteeg weten dat hij ondertussen twee werknemers heeft ontslagen en dat hij Hans Breed het volledige bedrag terugbetaalt. In de uitzending licht Cees Woortman, directeur van VEBIDAK, toe hoe de wereld van de dakdekkers in elkaar zit.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Hoppakee, oplichter uit Doetinchem aanpakken doe je zo! VK Magazine.
Zijn oproep ging als een lopend vuurtje en binnen korte tijd had hij dan ook alle gegevens van de man die in Doetinchem woont en al meerdere malen bij Tros Opgelicht is geweest. Sterker nog, de man schijnt al voor 11, miljoen euro mensen te hebben opgelicht.

Contacteer ons