Resultaten voor klussen groningen

   
   
 
klussen groningen
Stadswerkplaats Groningen Openbare Werkplaats en Cursussen.
De Stadswerkplaats in Groningen is een openbare werkplaats voor hout en metaal waar iedereen van beginner tot vakman, van liefhebber tot professional, man of vrouw van jong tot oud terecht kan. Het uitgebreide arsenaal aan machines kan door iedereen gebruikt worden.
Klusbedrijf Van Duinen Voor al uw klussen!
Van Duinen Klussen. Van Duinen klussen is een flexibel bedrijf dat meedenkt met u als klant en meer dan 15 jaar ervaring in huis heeft. In overleg met u maken wij veel mogelijk. Daarbij wordt zo nodig op de kleintjes gelet maar toch degelijk werk geleverd.
Klusbedrijf in Groningen Kwaliteitsvakman.nl.
Er zijn ook veel zelfstandige klussers in Groningen, zij zijn gespecialiseerd in diverse disciplines en hebben de juiste contacten om klussen uit te voeren die daar niet toe behoren. Kortom, u geniet altijd het beste resultaat. Plaats uw kluswerkzaamheden op Kwaliteitsvakman.nl.
Een klus voor de klusser in Groningen?
Home Aangeboden klussen Klussen Algemeen. Klussen voor de klusser in Groningen. Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het effe" te doen? Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden.
Vrijwilligerswerk in Groningen NLvoorelkaar.
U bent op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Groningen? Onderstaand vindt u een overzicht van alle vacatures op NLVoorelkaar voor vrijwilligerswerk in Groningen. Bent u op zoek naar een speciaal type vrijwilligerswerk? Maakt u dan links in het overzicht van type diensten uw keuze voor een specifieke dienst bijv. huishoudelijke hulp, hulp met boodschappen of hulp met vervoer. Bent u juist zelf op zoek naar hulp of zorg? Ga dan naar hulpvraag plaatsen en maak een hulpvraag aan voor vrijwilligers of professionals. 1149 resultaten voor vrijwilligerswerk gevonden. Verfijn resultaten overslaan. Meerdere opties mogelijk. Klussen techniek 40.
Tuinhulp Groningen.
Tuinhulp gezocht /. Tuinhulp gezocht Groningen /. Tuinhulp Groningen gezocht? Een geschikte tuinhulp voor uw tuin in Groningen zoeken doet u hier. Inmiddels zijn er 19 actieve tuinhulpen uit Groningen bij ons aangemeld en nog veel meer in de buurt van Groningen!
Home Klussenbedrijf Edi Groningen.
Heeft u een klus of klussen rondom uw huis of bedrijfspand? Klussenbedrijf Edi lost graag alle klussen voor u op! Vraag offerte aan. Waarom Klussenbedrijf EDI? Het voordeel van Klussenbedrijf-Edi is dat deze vaak goedkoper en flexibeler is dan een aannemer.
Klussenbedrijf Van Bergeijk professionele klussen, Groningen.
Het meest klantvriendelijke klussenbedrijf in Groningen! Doe het zelf begeleiding. Afspraak is afspraak. Voor klussenbedrijf van Bergeijk professionele klussen is een afspraak in beton gegoten. Kwaliteit en vakmanschap moet vanzelfsprekend zijn als je een klussenbedrijf inschakelt. Bij mij is dat ook zo. Arthur van Bergeijk professionele klussen heeft meer dan 10 jaar ervaring in kleine en grotere klussen.
Klusbedrijf R. Smit Groningen Voor al uw klussen rondom uw huis of bedrijfspand!
Teveel om u druk te maken over de klussen die een bedrijfspand met zich mee kunnen brengen. Smit heeft altijd dé oplossing in huis. Neem direct contact op! Ons werkgebied bestaat naast Groningen ook uit: Assen, Hoogezand, Drachten, Emmen en Leeuwarden.
Kruijts Klusbedrijf.
Kruijt's' Klusbedrijf biedt al meer dan 11 jaar haar diensten aan voor klussen in en rond de woning of bedrijfspand. Kruijt's' Klusbedrijf is de schakel tussen de doe-het-zelf-er en de specialist. houtwerk schilderen binnen / buiten. muren en plafonds sauzen. plaatsen glas / kozijnen. kitten / stopverf vervangen. deuren afhangen /afstellen. sloten plaatsen / vervangen. betegelen wanden / vloer. vervangen / plaatsen hang-toilet. vervangen / plaatsen fonteintje. vertoppingen / lekkages verhelpen. toilet / badkamer / keuken. wanden / vloeren. Onderhoud aan de woning. localiseren / verhelpen lekkages. localiseren / verhelpen verstoppingen. reparaties / afwerking muren, vloeren, randen, plinten. Onderhoud in de tuin. aanleggen terras / pad. schutting / hekwerk plaatsen. poten / verwijderen planten en struiken. onkruid verwijderen / bestrijden. afvoer tuinafval / snoeien. electra leidingen aanleggen / verleggen. vervangen/ verplaatsen contactdozen. nieuwe groep aanleggen. aan en afvoer van materiaal. hout hakken / zagen. Kruijt's' Klusbedrijf Groningen.

Contacteer ons